Monday, October 02, 2006

Fan Art coming soon?!


Aku dah mula cuba buat fan art kerana ramai jugak yang suka menda camni. Aku juga suka tapi untuk seronok je la dan ianya tak bleh dipublish sesuka hati sebab terikat dengan hakcipta. Jadi aku publish kat website je lah. Apa yang korang nampak ni ilustrasi Batman, Ultimate Wolverine yang dah 90% siap dan aku akan publish dalam dua versi color dan black/white. Ini permulaan kepada short komik yang akan aku buat nanti. Aku tengah kumpul stock takleh dedah lagi sebab bukannya best sangat.

No comments: