Saturday, April 25, 2009

Bolt and Mr. Marvel concept art




Quick concept design for a comic with Shawn Battle, still in progress. Another piece I did in fully digital photoshop and it only in one layer. This character is supposed to be a cyborg with the power of speed.

Photoshop

Lukisan konsep untuk sebuah komik bersama Shawn Battle yang masih dalam proses. Lukisan ni dihasilkan dalam software photoshop tanpa multi layer. Banyak lagi lukisan konsep yang brader takleh dedahkan banyak sangat nanti penulisnya marah.

4 comments:

azhar said...

perghh..

meleleh saya tgk concept art otai niezam nih..

memang layak buat komik/keje international nih...

Niezam said...

To Azhar: Hish! Saya mana layak buat kat luar negeri... lagi pun buat kat luar negeri tak ramai peminat komik tempatan dapat membacanya.

gayour said...

dedahkan je. nak nakot apa abe!

Niezam said...

To Gayour: Tak boleh dedah dedah abe, aurat... dosa!