Friday, July 30, 2010

NAGASATRIA T'SHIRT







If you remember, I have posted about t'shirt design here. A friend of mine Faizalmukhtar has produced 2 t'shirt's design using my art. It actually was his project, just using my art . The t'shirts were available for RM35.50 and can be purchased from their blog or their contact number. And here again the same t'shirt but the different is you can get it directly from me with special price RM30 only. If you buy 2, you'll get a free A4 black/white caricature drawing and I'll draw it myself. Just email me for further info. If this t'shirt sold well, of course I'll produced next t'shirt design myself. Please do support me.


Jika korang masih ingat, brader pernah post pasal t'shirt kat sini. Kawan brader Faizalmukhtar telah keluar idea untuk print t'shirt yang menggunakan lukisan brader untuk projek dia ni. t'shirt tu dijual ngan harga RM35.50 dan boleh dibeli melalui blog dia atau melalui dia terus.
Tapi kini korang boleh dapat t'shirt u melalui blog ni atau terus melalui brader dengan harga RM30 je. Kalau korang beli 2, korang akan dapat lukisan karikatur korang dalam format A4 hitam putih. Dan lukisan karikatur korang tu akan dilukis oleh brader sendiri. Kalau semuanya berjalan lancar sudah tentu brader akan keluarkan sendiri rekaan t'shirt terbaru. Jadi sokonglah brader ye.

9 comments:

hafiz said...

wow... pakej yang menarik...kalau order brape lama bole sampai umh bro?

Niezam said...

kalau order baju je dalam tiga hari pos laju. kalau kena time bagus ari ni oder esok sampai. Kalau ada karikatur 3 hari la estimatenya. Kalau tak bagus esok oder ari ni sampai.

hafiz said...

okey cun, minggu depan duit mashyuk, saya order, kang inform kat sini. err camne nak order nih?
maybank2u?

Niezam said...

To Hafiz: Hafiz boleh email saya berapa nak, design mana satu, saiz mana. nanti bila dah kompem saya akan bagi no akaun. kalau order tanpa karikatur drawing. kalau konfirm pagi terus saya hantar pos laju. kalau kompen petang, next day pagi hantar. kalau ada karikatur masa akan diambil sehari untuk karikatur. itu je. cuma email saya je okay.

hafiz said...

salam bro...
memang nak order, sy berkenan kaler putih, nak tanya saiz L besar tak? dan XL terlalu besar ke? badan saya yang xde le kurus sanagt...

err... brader pakai tshirt itam saiz ape mase kat KONMAS aritu? ;))

Niezam said...

To Hafiz: Salam, saya pakai saiz L. Saya ada cuba siz M tapi sendat sikit. Saya kurus sikit tapi bila pakai L okay plak.

hafiz said...

bro, sila check emel ;)

Addam Juhari said...

acane nak menordernyw? email en.Nizam ape?

Niezam said...

To Addam Juhari: email saya tertulis kat atas sekali bahagian blog ni, niezamcomic@gmail.com... kasi tau saiz apa, design apa, berapa helai dan alamat penuh. email je kat alamat tu nanti kita diskas pasalm payment. Itu kalau ingin mendapatkan t'shirt tu la ye.