Thursday, June 05, 2014

No update for almost a year... I have nothing to share... My work as head of Illustration department at local publisher make me so busy... and i have no right to share or post anything i have done. But the good news is, this year is my come back to comic scene. Actually my 'come back' actually started on late 2013 when i got offered to do comic adaptation of a local celebrity. It took 5 to 6 month to finish the project since i have a day job. 

And this is last minute announcement, I will sell my first self publish artbook at Comic art festival at Annex Gallery on 7 to 8 June 2018. It actually 32 pages black and white art book, collecting black/white drawings and sketches... most of the drawing are new. Only 50 copies for that day. If interested come and grab a copy.

Takde update apa2 dekat setahun... takde menda ku nak share... tak semua menda boleh share, ye la hak ofis nak wat camne. Bermula tahun ni ku akan start kembali aktif dalam dunia komik ni. Sebenarnya sejak akhir 2013 aku dah start wat komik balik bila dapat offer untuk buat komik ngan ustaz don. Ambik masa lama jugak nak siapkan projek ni memandangkan aku bukan fulltime wat comic.

satu lagi untuk kesekian kalinya aku telah terbitkan sendiri buku edisi terhad artbook hitam putih untuk Comic art festival kat Gallery Annex pada 7 dan 8 jun 2014. Buku artbook setebal 32muka surat ni mengumpulkan lukisan dan lakaran hitam putuh, kebanyakkannya lukisan terbaru. Ianya terbitan terhad sebanyak 50 buku. sesapa yang berminat boleh dapatkannya kat gallery annex pada tarikh yang diberikan  tadi.







4 comments:

Kabir said...



Thank you for your information.


Buy Moto G3 Designer Covers & cases Online

Style Baby said...
This comment has been removed by the author.
Shweta said...

Hi Niezam,
Thanks for sharing the great post.

Awesome mobile back covers

The Branded Store said...

Buy iPhone 4s Back Cover in India.
Ships to USA, UK, and many countries too.
Cheapest iPhone Back cases online!