Tuesday, September 04, 2007

'Blues Selamanya' cover magazine


I did almost all the covers for the magazine... only 'dark area' was done by somebody else as 'fill in' cover.

21 comments:

FaizalMukhtar said...

ni merupakan satu rekod kebangsaan satu masa dulu.

Niezam said...

ye la... pecah rekod secara peribadi... conquer lukis cover sampai muntah.

azhar said...

ini...memang dah tahap PRO...cover artist...level tinggi,,tak yah buat komik dah..cam Adam Hughes...Scott Campbell...Dave Stewart..Struzan..Dermont Power...

memang kena berguru ngan TokGUru Niezam nih..

btw..saya dah add link blog tok guru niezam kat blog saya..

nak tanya sikit..camna tokguru buat gallery slide show tuh...saya nak buat jugak lah

Niezam said...

Heh... heh... thank you but semua orang pro bila sesuatu yang dia buat tu dah kira periuk nasi dia. tang slide tu... senang je... macam-macam bleh buat cuma kena tau code la kat blog ntuk letak kat mana-mana yang kita suka.

Gandum said...

Selamat Hari Rayo Zam....kirim salam Arie....kek mano dak tu sekarang??

vrempire said...

Fu-Yohhhh brader Niezam..Saya memang saspek dan respek la dgn brader punya slideshow ni..termenung kejap saya depan monitor ni haaaa..hehe

ahblue said...

waw.....miss that time when we all still work at there....haha

Niezam said...

to vrempire: Bleh la tahan.

to ahblue: haa... ada masa bleh kita minum.

azhar said...

saya pon nak minum sekali gak tok guru...

errr..takde new artwrk ke?..

apa citer projek komik baru?...JOM ke...apa ke...

Niezam said...

Bleh encik Azhar... anytime after work. artwerk baru ada tapi blum ada masa nak posting sibuk ngan kerja opis. Projek terbaru coming soon...

gayour said...

ah, sudah la!

sham said...

Helo Brader,
I miss sgt majalah blues selamanya... terutama sahak, i suka gaya santai dan coolnye. i jugak suka disney's tarzan. kalau tarzan pakai baju rupa cam sahak. kalau ada lelaki yg rupe cam sahak, mesti i kan tenung lama2. thanks for introducing sahak.

sham, sayad99@hotmail.com

chumichugus said...

huuhuhuhuhuhuhu..rindunyer gue kt majalah nie....

chumichugus said...

dulu aku sanggup beratur kt pwtc semata2 nk dptkn tandatngn korang...

shyieluvpink said...

BLUES AWAYS DA BESTTTTT....!!!!!!!!!
tabik spring la ngn korang xpecially abg jack...wndu ngn krya dia.best gler...

Niezam said...

To shyieluvpink: Thank you... rindu gak dgn si Jack tu...

Nefertiti said...

sangat2 jatuh cinta dengan blues (^_=)V. Kenapa tak ada lagi Komik Blues?atau buatkan komik baru ke.Rindu la nak tengok blues lagi.

Niezam said...

To Nefertiti: Ya la... nak buat camna... kita tengok la perkembangannya nanti.

gskcoinotes said...

gua minat sgt majalah ni bro... gua cume tertinggal 5 siri saja ... mane gua nak dptkn majalah ni untuk lengkapkan koleksi gua???

ade info kasi sms gua la bro niezam - 013 3882784

Unknown said...

Salam Brother Niezam... Nak tanya sket... Majalah Blues Selamanya Isu Terakhir bilangan berapa...

- niezam said...

To Unknown: minta maaf saya pun tak pasti jugak... lupa sebab lama sgt.