Tuesday, July 23, 2013

Editorial Illustration for 'Umpan'


Editorial illustration for local fishing magazine 'Umpan'. It was fun to do this kind of illustration... it took times but fun.

Ilustrasi untuk ruangan cerpen mistik majalah pancing tempatan 'Umpan'. Memang layan abis buat ilustrasi camni... ambik masa tapi layan.

G3 #100 COVER


It's been long time since the last post plus I have nothing to share. Happy 2013 ha... ha... ha... too late? I don't care, this is my blog and I can say anything I want ha... ha... ha... Above is artwork for local humor magazine 100th issue, but the magazine shut down it publication at issue #111.

Dah lama brader tak post apa-apa untuk blog ni, takde menda nak dipostkan. Camne pun selamat Tahun 2013 untuk semua, biar terlambat asal bergayeee!. Kat atas ni cover untuk majalah humor tempatan yang ke 100 isu, penerbitannya telah dihentikan pada isu #111 kalau tak silap.

Tuesday, November 08, 2011

ILLUSTRATION FOR LOCAL FISHING MAG

It's hard to do this kind of editorial illustration, I mean cross hatching drawing. But believe me, practice make you perfect but not for me. I'm far away from perfection. 

Memang brader terkial-kial wat ilustrasi camni, cross hatching. Tapi ngan tekad dan semangat yang bersungguh-sungguh, brader berjaya melakukan smash... walau tak sebagus mana.


Black/white version for short story in local fishing mag. There's a color version for this one, but I'm not happy with the result. 

Ada versi kaler untuk lukisan ni tapi brader tak braper suka sangat. Cuma yang ikan je brader agak layan.



Wednesday, November 02, 2011

EDITORIAL ILLUSTRATION


Here are selected editorial illustrations from more than 70 pieces I have done for local weekly tabloid. You can head up for full gallery by click this link gallery or click gallery menu above.

Thursday, October 07, 2010

G3 COVER #79



Sorry for missing in action, but who cares! So here my art for local humor magazine called G3. Ink on paper and photoshop. I'll share how I create this from start to finish soon.

Hilang plak brader 2-3 bulan ni. Cover untuk majalah G3#79... nanti ada masa brader akan share camna brader buat cover ni.

Monday, August 23, 2010

Cover Run: The DC Comics Art of Adam Hughes


The book is on my table


The book's dust jacket, niceeee

I think it was more than a year I didn’t buy an artbook.  But the wait is over, just get myself Adam Hughes’s Cover Run Hard Cover. He one of my favorite comic book artist. And the book , Cover Run: The DC Comics Art of Adam Hughes is  208 pages hardcover book collecting the best of Eisner Award winner Adam Hughes's spectacular, sexy covers for WONDER WOMAN, CATWOMAN and other DC series. This amazing collection features the best of Hughes' work for DC Comics, along with commentary from the artist, rarely seen preliminary material and much more! Maybe some of you didn’t like his art but I found something that I can learn from him.

Dah lama brader tak beli artbook, lebih kurang lebih setahun rasanya. Bebaru ni, puasa artbook brader dah sampai ke kemuncak. Brader telah mengorder buku artbook dari Adam Hughes, Cover Run: The DC Comics Art of Adam Hughes. Buku ni koleksi hardcover dari kerjanya untuk DC Comic cam Wonder Woman, Cat Woman dan lelain  lagi. Ada memacam la dalam buku ni yang boleh brader pelajari dan ambik iktibar. Mungkin ada sesetengah dari korang tak minat dia, brader pun bukan minat dia sangat tapi ada sesuatu yang brader boleh korek dari dia.

Friday, July 30, 2010

NAGASATRIA T'SHIRT







If you remember, I have posted about t'shirt design here. A friend of mine Faizalmukhtar has produced 2 t'shirt's design using my art. It actually was his project, just using my art . The t'shirts were available for RM35.50 and can be purchased from their blog or their contact number. And here again the same t'shirt but the different is you can get it directly from me with special price RM30 only. If you buy 2, you'll get a free A4 black/white caricature drawing and I'll draw it myself. Just email me for further info. If this t'shirt sold well, of course I'll produced next t'shirt design myself. Please do support me.


Jika korang masih ingat, brader pernah post pasal t'shirt kat sini. Kawan brader Faizalmukhtar telah keluar idea untuk print t'shirt yang menggunakan lukisan brader untuk projek dia ni. t'shirt tu dijual ngan harga RM35.50 dan boleh dibeli melalui blog dia atau melalui dia terus.
Tapi kini korang boleh dapat t'shirt u melalui blog ni atau terus melalui brader dengan harga RM30 je. Kalau korang beli 2, korang akan dapat lukisan karikatur korang dalam format A4 hitam putih. Dan lukisan karikatur korang tu akan dilukis oleh brader sendiri. Kalau semuanya berjalan lancar sudah tentu brader akan keluarkan sendiri rekaan t'shirt terbaru. Jadi sokonglah brader ye.

Friday, June 18, 2010

Liam Neeson art

click on picture to enlarge

Just did this for fun/experimental, also for my friend over devianart. Liam Neeson is her idol and I promised her to draw Liam since last year but I cannot make it because I'm too busy. And here a speed painting of Liam special for her. Enjoy!

Painting ni brader buat untuk suka-suka dan untuk bereksperimentasi warna/medium. Jugak untuk rakan devianart sebab brader berjanji untuk lukis gambar Liam ni sejak dari tahun lepas lagi. tapi sibuk punya pasal baru sekarang brader boleh buat. Ni spesel untuk dia.

Saturday, June 12, 2010

New Editorial Illustration


Illustration #5 (click to enlarge)

Illustration #6 (click to enlarge)

Illustration #7 (click to enlarge)

Really busy, I'm not working just for G3 magazine but as an illustrator for others magazine. Above are my illustration for a new weekly tabloid 'IluvIslam', that's mean I have a new weekly deadline to finish all the jobs. The illustration are basically 2.5 by 3 inches in black/white, too small for me to look at. So here again, the bigger size for your eyes. 

Sibuk sangat la, brader bukan je tumpukan kerja untuk majalah G3 saja tetapi untuk majalh lelain yang memerlukan. Kat atas ni ilustrasi yang brader buat untuk akhbar tabloid mingguan terbaru 'ILuvIslam', ini bermakna brader bertambah satu lagi deadline mingguan untuk diselesaikan. ilustrasi dalam tabloid tu berukuran 2.5 kali 3 inci dalam bentuk hitam/putih dan terlalu kecik untuk dilayan. Jadi kat sini brader ulang tayang balik dalam saiz yang besar untuk korang layan. Layannnnn!



Thursday, June 10, 2010

DEADLINE COMIC


Hey! Just to share, I'm starting my new short comic called Deadline in G3 magazine starting Issue 76 June 2010. Not my best work but trying my best. drawing on paper with pencil and photoshop for coloring.

Baru je buat comic pendek terbaru kat majalah G3 bertajuk Deadline (pasal brader selalu langgar deadline kot). Komik ni bermula isu 76 Jun 2010. Bukan kerja terbaik brader tapi cuba yang terbaik. Seperti biasa brader lemah dalam penceritaan.

Sunday, June 06, 2010

Ninja kapunden






Here are 6 pages of my new comic for G3 magazine. Trying to do something different... not really like it.

6 mukasurat dari komik brader kat majalah G3. Cuba untuk buat sesuatu yang berlainan tapi ntah la... tak brape nak layan sangat.

Friday, April 02, 2010

Alfatihah untuk ex geng Din Beramboi

Alfatihah untuk Din Beramboi yang panggil dia Meor je. Brader pernah bekerja dan satu geng dengan arwah dulu semasa bekerja untuk majalah 'BOOM!' bersama Aznil, Saiful Apek, kartunis Padi, penulis Ahadiat Akashah dan lain-lain lagi. Lama betul brader tak jumpa dia. Brader kenal sangat dengan perangai dia, kalau kat tv kita tengok arwah wat kelakar camtu, camtu la arwah kat luar. Alfatihah sekali lagi untuk arwah.

PEKOMIK Best Artist nomination/Comix21

Have been nominated for the 'Best Comic Artist' award at Pekomik (Malaysia Comic artist Associated), also nominated for 'Best Traditional/Digital Artist' category for 2009 Pekomik Award. But unfortunately I didn't won any of those category. All the winning artist are the best. My comic also nominated for a 'Best Limited series' for 2008 Pekomik Award, but never won any award. Thanks to Mr, Apai (Karangkraf) for all this. But I still feel I'm not ready for any award, my art still need improvement. That is why I have been drawing comic since 1992 but never publish my own comic book.

Digital Malaya.com also has selected me for one of '20 Notable Young Illustrators'... hmm maybe I like this one because although I'm not young anymore but Digital Malaya has note me as an illustrator not a comic artist. Illustrator who trying to draw comic... yes, I think this is me.

Alaf 21 publication imprint, Comix21 head by Mr. Apai is another way for Malaysia comic artist to publish their comic. Comix21 is a Graphic Novel format (80 pages trade paperback format) with glossy art paper  giving a chance for me to publish my comic with a quality printing but I'm still not confident since my art is not very good compare to a good paper quality offered by Comix21. And I don't think I have enough fan out there for my own book. But honestly, Comix21 give you better quality comic book, hopefully Mr. Apai can make double check on the quality artwork from the comic artist submission.

Thursday, February 18, 2010

NAGASATRIA Limited Edition KLIBF`2010 Exclusive T-Shirt

Hi... I know it was too late to say Happy New Year 2010 since my last post on August 2009. But who cares, so Happy New Year 2010 to everyone. So... here why I'm missing... busy, busy, busy and busy! Sound familiar isn't it? Okay, just to share, I just collaborated with my friend FaizalMukhtar (Manteraworks) to produce 2 t'shirt's design using my upcoming Nagasatria's comic characters. The t'shirt will be available in early March for a limited print only. Actually this is 90 percent Manteraworks project, and there are more project like this in the future with more quality for sure.


Here the update from FaizalMukhtar's blog:




NAGASATRIA: Limited Edition "Nemesis" Black T-Shirt
Special Price: RM$35.50 //
Sizes: M - XXL
( click on the picture for a larger image )




 NAGASATRIA: Limited Edition "Rangga" White T-Shirt
 Special Price: RM$35.50 //
Sizes: M - XXL
( click on the picture for a larger image )

With anticipation for Kuala Lumpur International Book Fair(KLIBF) 2010 reaching a fever pitch this coming month, we here at TShirt Studio is offering limited edition premium Manteraworks/MS Legacy merchandise product available for advance pre-order only at this site!

Here is the only place where you can get NAGASATRIA Limited Edition KLIBF`2010 T-Shirt in advance! On sale are TWO(2) super exclusive t-shirts complete with the Manteraworks banner with fine illustrated work by foreknown comic artist, Niezam. These shirts are available in black (featuring NEMESIS) or white (featuring RANGGA of Nagasatria).

Don't forget that TShirt Studio Malaysia online shoppe is also your only place to get this exclusive t-shirt before KLIBF`2010 starts on the 19th to 28th of March this year.

So remember the next time you feel like showing off your devotion to everything artistic, beautiful and rare, stop by TShirt Studio for some great deals and exclusive merchandise!

To order, please contact;
ALIZAN (012-672 3128) OR email: nasyranms@gmail.com
FAIZAL (014-232 6690) OR email: faizalmukhtar@gmail.com
 
You also can contact me on this blog. 


Friday, August 07, 2009

NAGASATRIA preview pages


Above are 4 pages preview of my new upcoming, the first publication comic book NAGASATRIA, and it just got fund from MDEC. Thank you again MDEC for the grant. The pages above need to be redo again, since this will be my first book... I'll make sure all the pages are in good quality. I'm working hard on the pages right now. I need to make sure 50 pages full color finish by end of this year but for sure not enough to tell the whole story. But the book will be more than 60 pages. All the pages are done on paper and color in photoshop. Lucky for me, most of the pages contain not more than 4 panel in a wide screen format page... so I enough time for me to finish it by end of this year. I'll share with you some of the character/concept art later.

Kat sini brader share 4 page preview mukasurat comic pertama brader iaitu NAGASATRI yang baru je dapat grant dari MDEC. Terima kasih bebanyak untuk MDEC. Comic preview ni akan brader cuba buat balik untuk mendapatkan quality yang bagus, maklum la... bakal buku pertama brader. Jadi brader perlu siapkan 50 mukasurat berwarna sehingga akhir tahun ni. Walau pun begitu, brader rasa tak cukup untuk menceritakan apa yang berlaku dalam komik ni. Jadi untuk versi print, brader akan pastikan ianya lebih dari 60 mukasurat berwarna. Nasib baik masa pitch brader propose format wide screen yang tak lebih dari 4 panel 1 mukasurat. Jadi rasanya boleh kejar dateline la camni. Brader akan share character/concept art kemudian.

Monday, August 03, 2009

GOOD NEWS part 2


Cover for 'NAGASATRIA PREVIEW', a wide screen format with full color and black white preview art.







'NAGASATRIA PREVIEW' contains comic previews and a few concept art.

Good news for my online comic 'DARKSHADOW', I have been chosen as one of ten winner from 20 finalist in MDEC Intellectual Property Creator Challenge Series - digital interactive comic pitch to grab RM20,000 to produce a series of comic. So on 30 july 2009 was the pitching day, and I brought my 'DARKSHADOW' sequel entitled 'NAGASATRIA' for that day. They are (20 finalist) all the best, and I was lucky, my presentation has been chosen as one of the 10 winner. This is my first time entering an art competition. But I don't see this as a competition but a pitch. So, the grant will be use to publish my full color limited edition comic. So, I have to finish 'NAGASATRIA' in 6 month but for those of you who cannot wait, just read my 'NAGASATRIA' prequel, 'DARKSHADOW' online for free. The book will be on sale online and never sold anywhere except at a special booth at any local comic convention. I produced 10 preview books for the pitching day, 4 for the juries and the rest were sold for 10 ringgit (Just sold out right after my pitch session). So, no more in my hand.

Berita baik untuk brader punya comic online 'DARKSHADOW', brader telah terpilih salah sorang dari 10 pemenang grant dari 20 finalist yang menyertai MDEC Intellectual Property Creator Challenge Series - digital interactive comic pitch untuk mendapatkan grant sebanyak  RM20,000. Masa pitching day tu brader bawak sequel 'DARKSHADOW' iaitu 'NAGASATRIA' sebagai bahan presentation, dan Alhamdulillah, brader terpilih sebagai salah sorang pemenang. Ni la pertama kali brader masuk pertandingan, tapi brader tak anggap ni sebagai pertandingan sebab ianya adalah pitching day. Brader dan lukis komik hampir 20 tahun tapi takde buku sebagai portfolio, ni la peluang brader untuk menghasilkan sebuah buku. Jadi duit grant ni brader akan gunakan untuk terbitkan buku komik secara edesi terhad penuh warna dan brader terpaksa menyiapkannya dalam jangka masa 6 bulan ni. Jadi sesapa yang tak sabar tu boleh la mengikuti komik online brader dulu ye. Cerita tu memang ada kaitan, versi buku akan dijual secara online saja dan juga kat meja jualan kat memana comic convention tempatan. Masa pitching day tu brader dah sediakan 10 bijik buku preview 'NAGASATRIA' untuk presentation. 4 untuk juri, selebihnya terjual sehabis saja sesi pitching brader. Semuanya dia beli RM10 satu buku oleh pemerhati dari industri creative luar sana. Jadik takde satu pun yang tinggal kat brader.

GOOD NEWS part 1



My Xbox 360's box

Hey... it's has been more than a months since my last post here. Well, so busy with my day job... and it effects to my online comic 'DARKSHADOW' as well. But don't worry, more than five pages are ready to color and once they are ready, I'll post them here. Just stay tune. Only one thing I want to share with you here is... I got a new Xbox 360... yeahoooo. But don't fear, I'm not a video game addict so I'm still can manage my schedule. Yea... I need this console just to make sure my creativity always fresh and up to date.

Huih! Lama gak brader tak update blog ni, sibuk sangat ngan keja opis sampai tak tak sempat nak upload panel 'DARKSHADOW' yang seterusnya. Tapi jangan risau dah ada lebih dari lima mukasurat dalam tangan, tinggal nak kaler je. Bila siap je brader akan terus post kat blog ni. Mungkin lama tapi brader nak make sure artwork tu berkualiti. Haa... brader dah tangkap satu Xbox 360 untuk menjana kreativity brader yang makin berkarat ni. Nasib baik brader bukan kaki tegar video game, cuma main masa lapang je. Banyak menda brader dapat dengan video game ini, yang berkaitan dengan keja brader la.

Thursday, May 21, 2009

FINALLY! MY WEB COMIC ONLINE!





FINALLY! After a long delay... a comic series I'm creating for online reading are ready to read. It's free and will update a panel every week. If my schedule too busy... it will be a panel for every 2 week even a month. This online comic is a prequel to something I'm gonna do personally, another comic with a dark superhero in Steam Punk style. This will be in a real comic book form and only will available online for a limited sale. I have to do this way... because I don't have enough fan to sale the book and no money. Hmmm... hopefully! For your info, I'm using English for the comic and my English is bad, feel free to make it right in comment link. Click this link to read the comic: http://darkwerkcomic.blogspot.com/


Akhirnya comic online brader yang sepatutnya muncul pada 15 April 2009 lalu muncul gak! Komik ni akan di update setiap minggu satu panel. Itu je yang brader larat buat. Kalau sibuk gak, 2 minggu satu panel... tengok keadaan la. Komik online gak merupakan prequel untuk satu komik dark superhero bertemakan pendekar dan berkonsepkan Steam punk yang akan brader terbitkan sendiri secara terhad. Maklum le brader tak banyak peminat, dan ianya akan dijual secara online. InsyaAllah komik ni akan menjadi buku pertama brader, sejak brader melukis hampir berbelas tahun... takde satu pun buku koleksi untuk brader jadikan portfolio. Komik online ni gak brader buat sepenuhnya dalam bahasa English. English brader teruk skit jadik sesapa yang sudi perbetulkan sila tinggalkan pesanan kat ruangan komen. Jadik sesapa yang nak layan baca komik brader sila klik link berikut: http://darkwerkcomic.blogspot.com/

Sunday, April 26, 2009

SORRY FOR THE DELAY!!

I'm really sorry for the delay... my online comic should be online on 15 April 2009 but nothing you see nothing until now. Sorry again, I'm really busy with my day job... and I just came back from outstation job. Also it's hard to find an English translation to translate my language to English (I'm bad in English), yes I have my co writer but he so busy at the moment and I should not have to disturb him. Hopefully the comic will be online anytime by this month and hope for those whose like my work, be passion! I just doing comic for myself and for a few fan out there for free. Hey! My work (Supermarket) was nominated for the PEKOMIK'S 'Best Limited Comic Series)'... but hey, I don't like this because my work (Supermarket) is worst. And lucky I did not win... he he he. But seriously if I win... the worst work is the best work in readers mind. So we have to avoid this... and I draw comic not for award.

Mintak maaf bebanyak kepada peminat comic brader yang dua tiga kerat kat luar tu. Comic Online brader telah tersasar dari landasan, sepatutnya ianya akan online pada 15 April 2009 tetapi ni dah berapa haribulan. Breader terlalu sibuk ngan tugasan luar kerja pejabat yang memaksa brader berada di luar kawasan. Balik plak terus kena pegi kursus. Lagi pun brader tak sampai hati untuk hubungi co writer brader untuk translate skrip ke English (English brader teruk) sebab dia tengtah sibuk skang ni. Apa pun harap comic tu dapat online dalam bulan ni jugak bebila masa. Hey! Comic brader dalam G3 telah dicalon kan untuk anugerah Pekomik dalam katergori 'Komik Bersiri Terbaik'. Tapi brader tak menang le. Bagus la tu... brader pun tak tau sapa calonkan sebab brader comic brader tu hancus. Kalu menang akan membuatkan tanggapan orang yang komik terbaik tu adalah yang terbaik sedangkan ianya sebaliknya. Kalau menda camni berterusan camna komik tempatan nak maju. Lagi pun brader lukis komik bukan untuk menang award. Brader wat comic online ni pun sebab tangkap layan syok sendiri je. So, seswap0a yang stroke manga tu, gelap la harapan untuk menang kan? Jangan la sesapa menganak tirikan stroke dari Jepun tu. Ambik je apa yang bagus, buang yang tak bagus. Brader sendiri pun banyak belajar dari komik 'manga' tu. Kepada otai komik tempatan yang benci ngan manga, pikir la sendiri yang setengah dari korang pun ada mencedok stroke dari barat, ye tak?

Saturday, April 25, 2009

NIEZAM (not nizamuddin or Nizam Bachok)

For local comic scene only (Malaysia), I just want to make something clear about my name... I only using 'NIEZAM' for my comic's nickname not Nizamuddin. Also please take note that I'm not Nizam Bachok... he is my friend and he is more talented than me. I'm still learning but I'm willing to share what I know to everybody!

Hanya untuk penjelasan je, banyak media telah mengeja nama saya sebagai Nizamudin dan itu bukan nama pena brader. Brader hanya menggunakan nama 'NIEZAM' sebagai nama pena untuk komik-komik saya. Juga jangan silap, brader gak bukan Nizam Bachok. Beliau adalah kawan saya dan lebih berbakat dari saya, bagaimanapun walaupun saya kurang berbakat tetapi saya juga terbuka untuk berkongsi apa yang saya tau kepada sesiapa saja!

Bolt and Mr. Marvel concept art




Quick concept design for a comic with Shawn Battle, still in progress. Another piece I did in fully digital photoshop and it only in one layer. This character is supposed to be a cyborg with the power of speed.

Photoshop

Lukisan konsep untuk sebuah komik bersama Shawn Battle yang masih dalam proses. Lukisan ni dihasilkan dalam software photoshop tanpa multi layer. Banyak lagi lukisan konsep yang brader takleh dedahkan banyak sangat nanti penulisnya marah.

Monday, March 23, 2009

ONLINE APRIL 15 2009



I already posted the first teaser early this year in this blog and my gallery Devianart with title 'Comic Teaser'. You can scroll down if not sure which one. Here another teaser with official date. This comic is my first collaboration with Faizalmukhtar http://faizalmukhtar.blogspot.com/, a young creative writer with big ambition and vision in comic, that's why I'm gonna work with him. The comic (title will be confirm later) will be publish online, a panel per week and if I'm not busy with my day job it will be 2 0r 3 panel per week. The panel will be in color, that's mean if I post the panel in black and white... it doesn't mean it stays as black and white forever. So, stay tune for more update and the link.

Ni dia satu lagi iklan teaser comic online terbaru brader ngan Faizalmukhtar dari Manteraworks. Dah lama brader nak buat menda ni... tetapi tak dapat sebab tak menepati konsep di mana brader bekerja. So, ni la caranya brader nak buat komik syok sendiri yang korang tak payah bayar untuk baca atau layan. Kolaborasi brader ngan Faizalmukhtar dah lama brader idamkan sejak dia bersama-sama brader semasa satu opis dulu. Malangnya ianya tak kesampaian. Hah! Cerita apa? Apa yang boleh brader cakap, brader nak wat citer pasal pendekar Melayu tetapi berkonsepkan 'steampunk'. Korang penah tengok citer 'Wiild Wild West' versi Will Smith? Atau tengok citer Afro Samurai? Tak pun citer anime Seven Samurai? Camtu la lebih kurang. Komik ni akan online pada 15 April ni. Brader gak merancang untuk buat soft launching kat mini pekomikon pesta buku nanti. Komik ni bakal di dapati dalam bentuk print tapi tak kompem bila, tapi ada jugak target jual dalam bentuk print (very limited edition-10 copies maybe) masa pesta buku nanti. Masa yang menentukan. Jadik tunggu berita selanjutnya dalam blog ni atau gallery Devianart brader nanti.

Wednesday, March 18, 2009

Unpublished Naught comic






A four pages comic I did with the story by Nathan Massengill (famous inker for DC comic) early last year. But unfortunately these pages were never use. I colored the pages straight on the pencil with photoshop. Since the pages never published, why not I share the pages here.

pencil/photoshop

Komik pendek pat muka yang brader collaborate ngan Nathan Massengill (inker untuk kebanyakkan DC Comic) awal tahun lepas. Tapi malang ianya tak diterbitkan atas sebeb-sebab tertentu. Brader kaler terus atas pensil, takde ink-inknye. Tapi kalernya brader tak brape puas hati, teruk skit kalernya. Jadi dah tak terbit, brader publish le kat sini. Tapi korang takleh baca le sebab citernya copyright orang.

The Fighter's Poster



Poster I did for promoting my comic in G3 magazine. Not really like the poster, very rushing job and simple layout. I planned this poster to be a 'movie poster'. But I will do another one. Pencil/photoshop.

Poster untuk majalah G3, nak promote komik brader la kiranya ni. Tapi lain jadinya, ingat nak buat cam movie poster. Masa dah tak sempat takut lari dateline, maka brader wat yang simple camni je. Layan je la, ye tak?

Sunday, March 15, 2009

THE FIGHTER FIRST EPISODE


(Click on piture to enlarge)

Here are the first episode (6 pages), my new ongoing comic in G3 magazine. 'Apa Yang Ko Cari' or 'The Fighter' as it English title. A very different approach to my comic art. I really like to draw comic in realistic style but due to the magazine concept, I have to make it more cartoon.

Pencil/ink/photoshop

6 mukasurat dari episod pertama 'Apa Yang Ko Cari'. Memang berlainan dari apa yang brader minat selama ni, comic serius. Apa pun style ni terpaksa brader buat untuk selari dengan konsep majalah G3 yang menekankan konsep humor atau komedi.