Monday, August 04, 2008

The master and his student


Actually I did this for a comic... the idea came to my head when I saw 'the Seven Samurai' and 'Afro Samurai' anime. I still not sure which one is suppose to be the master... how about the Cyborg?

10 comments:

cronstudio said...

Tak sabo nk nengok komik nih..musti best giler!! Sorang samurai yg telah ditraining oleh Master Cyborg yang misteri..perghh!! Cayalah bro..

BuDakHutaN said...

Salam ramadhan brader niezam...
cayalah artwork..power!

rahmanraof said...

cool bro!!komik ni publish sendiri o under magazine memana?

Niezam said...

cronstudio: thanks bro... lambat lagi komik ni... sekadar idea je tu.

budakhutan: salam ramadhan jugak untuk you.

rahmanraof: komik ni masih dalam perancangan... walaubagaimana pun ada satu komik online percuma (comicblog) akan muncul dari saya nanti... tunggu je berita dalam blog ni.

amykamen555 said...

salam bro!
aku suka style drawing ko.. composition utk pinup ngn poster mmg sesuai ngn style ko.
line drawing pun best, confident.. jeles je aku tngk. huhuhu.. apapun, i'm waiting for ur comic bro.. mesti support punya.

pungguk said...

bro niezam..xder class utk lajar melukis dgn illustrator?hehehhe tingin tul nk terer melukis

Niezam said...

amykamen555: thanks amykamen555

pungguk:He he saya bukannya pandai sangat nak mengajar lagi pun takde orang jemput. tapi latihan la pembeljaran yang paling efective...

gumbleed said...

cool illustrations,
cool ideas,
wish u all the best!!

gayour said...

biar gua je jadi sifu diorang. senang gua tangan2 diorang seko2! hahaha!

isyam said...

uih terer gak encik lukis kartun. cam badut.