Thursday, October 07, 2010

G3 COVER #79



Sorry for missing in action, but who cares! So here my art for local humor magazine called G3. Ink on paper and photoshop. I'll share how I create this from start to finish soon.

Hilang plak brader 2-3 bulan ni. Cover untuk majalah G3#79... nanti ada masa brader akan share camna brader buat cover ni.

8 comments:

fira hilwa said...

kalau mintak lukiskan gmbr saya mcm gmbr2 artis yg lain 2, blh x?? :D

azhar said...

hebat..

international standard..

tak sabar nak tgk step by step proses buat cover nih..

Niezam said...

To Fira hilwa: Boleh! Tapi ada pengerasnya sebab saya cari makan ngan cara ni.

To Azhar: TQ anda pun hebat jugak, taraf international tu agak melampau... kat negara sendiri pun saya kureengggg... apatah lagi....

aneng hitchies said...

like this

Triton said...

1st time visit ur blog..cool ur artwork..
u seldom update blog oridi?

u r full time artist soho?

Niezam said...

To Triton: Thank for visiting my blog... I' m full time artist and not really frequent update my blog... until I finish my online comic.

Syahirah Suhaili said...

wah..hebat! nak gak blaja step by step camne u buat nie..ehehe.. :D

Niezam said...

To Syahirah: Mekasih la ye... ala saya buat cam orang lain gak. Step by step tu ntah bile la boleh saya upload... sesibuk sangat ngalahkan menteri pertanian plak.